500 euro per maand verdienen

Geld verdienen met affiliate

Geld verdienen met Affiliate Marketing, het kan echt!!! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder.

Ongeveer 9 jaar geleden ben ik begonnen met het opzoeken van manieren hoe je snel en simpel geld kan verdienen met internet. En pas dit jaar heb ik mijn doelen behaald. Dus van wie kan je beter leren dan van mij. 8 jaar lang gefaald en dan nu eindelijk succes. Is dit wat je ook wilt alleen dan in minder dan een maand.

Geld verdienen met affiliate marketing.

Ik wist al heel lang van affiliate marketing, maar heb er eigenlijk nooit echt veel geld mee verdient.  Maar gelukkig nu wel!! Allereerst wat is affiliate marketing? Lees echt verder, dit verandert alles. (nee geen fabel of verkoop zin)

Geld verdienen met affiliate

 

Wat is Affiliate Marketing?

Als je nog niet weet wat affiliate marketing is zal ik het in het kort uitleggen. Met affiliate marketing promoot je producten van andere bedrijven met een eigen unieke link. Dus je hebt geen producten geen klachten afhandeling, eigenlijk helemaal geen contact met klanten. Je krijgt dus een unieke link die je laat zien aan potentiële klanten.  Als de klant besteld via jou link ontvang je commissie en dat best een flinke commissie zijn.  Dat is dus affiliate marketing.

Nu moet je er dus voor zorgen dat je bezoekers regelt via jou unieke link. En het liefst gericht bezoekers die echt opzoek zijn naar dat product.

En dat is het moeilijkste, hoe ik dat gedaan heb en nu mijn geld verdien vertel ik hieronder.

JA! ik begin vandaag nog met geld verdienen op het internet!

Hoe ben ik begonnen?

Allereerst ik ben pas echt begonnen met de cursus van Jacko Meijaard. (zie link hier boven.)
Ja een schreeuwerige website maar hij weet wel wat hij doet, en doet het goed. En het klopt nog ook. Al 9 jaar geleden was ik begonnen met website’s ,internet marketing etc. maar helaas gefaald. Ongeveer een jaar geleden begonnen aan de cursus van Jacko, en na een maand mijn eerste affiliate verkoop van € 27,- commissie. Zoals Jacko in zijn cursus zegt, je moet wel doorzetten. Dankzij de eerste commissie kon ik dat ook en verdien ik nu een hoop meer en heeft zijn cursus alles verandert.

Geld verdienen met affiliate

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *