Hoe krijg ik gerichte bezoekers op mijn Wordpress website

Hoe krijg ik gerichte bezoekers op mijn WordPress website?

Hoe krijg ik gerichte bezoekers op mijn WordPress website? Er zijn verschillende manieren om meer gerichte bezoekers te krijgen naar je website. Dit kan gratis maar kost een hoop tijd, en je kan adverteren dit kost ook weer tijd maar ook veel geld. Het beste is natuurlijk gratis organische bezoekers met je wordpress website.

Op deze pagina ga ik je uitleggen hoe je GRATIS gerichte bezoekers krijgt naar je website.

Hoe krijg ik gerichte bezoekers op mijn WordPress website?

Als je een wordpress website hebt is er één super handige plugin waarmee je simpel aan het SEO van je website kan sleutelen. SEO betekend Search engine optimalisation. Dit betekent weer dat je je website, je webpagina, je webblog zo kan optimaliseren dat Google je website beter kan lezen en precies weet wat je wilt gaan bereiken met die pagina. En het werkt heel simpel.

Hoe krijg ik gerichte bezoekers op mijn WordPress websitePlugin Yoast SEO.

Als je wilt beginnen met het optimaliseren van je website moet je even de plugin van yoast downloaden. Dit kan je doen door in te loggen op je wordpress website en op plugins te klikken en even de plugin opzoeken. Eenmaal de plugin gedownload moet je de plugin even activeren. Nu ben je klaar om je website of pagina’s te optimaliseren zodat deze goed gevonden wordt in Google.

 

 

 

Website optimaliseren.

Om je website te optimaliseren maken we een nieuwe pagina of bericht aan. (als voorbeeld) Ik gebruik als voorbeeld deze pagina. Omdat je Yoast hebt gedownload en hebt geactiveerd is er wat verandert. Je ziet nu onderaan het tekstvlak een voorbeeld van je snippet, dit is wat ze zien in Google. Dit gaan we als eerste doen.

Ik heb alles geleerd van Internet Succes Gids, bekijk ook de video's ->>

Snippet maken Yoast SEO.

Een snippet is erg belangrijk voor je seo. Je wilt gaan ranken in Google op bijv. hoe krijg ik gerichte bezoekers op mijn wordpress website. (Dit is een longtale keyword je kan ook gewoon korte keywords gebruiken. )  Zorg wel dat je SEO-titel begint met keyword waar je op wilt ranken. Gebruik hetzelfde keyword in je slug, dit kan je ook doen bovenaan je bericht. (de titel van je pagina.) Dan de meta beschrijving. Begin ook hier weer met het keyword waarmee je wilt gaan ranken. Vul de snippet in tot het balkje groen is. Vul ook het focus trefwoord in met hetzelfde waar je mee wilt gaan ranken.  Bekijk hieronder mijn voorbeeld van deze pagina.  Je ziet dat ik graag wil gaan ranken op  “Hoe krijg ik gerichte bezoekers op mijn WordPress website”

Snippet maken Yoast SEO

 

Laatste stap: zorgen dat alle bolletjes groen zijn.

Dit is ook weer heel simpel, als je begint met een nieuwe pagina zijn alle bolletje onder het tekst vlak rood. Zorg er gewoon voor dat deze allemaal groen zijn. Grote kans dat je binnenkort op de eerste pagina staat met in Google met het jou uitgekozen keyword. Dus gewoon de bolletjes volgen tot ze groen zijn. Zoals hieronder.

Hoe krijg ik gerichte bezoekers op mijn WordPress website

Yoast is een fantastische plugin, als je gewoon de bovenstaande stappen volgt zal je binnenkort veel meer bezoekers op je website hebben. Doe dit voor elke nieuwe pagina. Ook je oude pagina’s kan je optimaliseren tot alles groen is. Google kan nu beter je website lezen en weet ook precies waar je op wilt ranken.

Heb je nog geen website maar wil je er graag één maken lees dan de pagina hoe maak je een website met wordpress

Geld verdienen met een wordpress website.

Ongeveer een half jaar geleden ben ik begonnen aan een online video cursus hoe je geld kan verdienen op een makkelijke manier met je wordpress website. Ik wis al hoe je een wordpress website kon maken en ik wist ook wel hoe ik kan ranken in Google. Maar hoe ik er geld mee kon verdienen wist ik nog niet. Ik ben toen begonnen aan de video cursus van Internet succes gids. Hier leer je.

  • Geld verdienen met affiliate marketing.
  • Wat is affiliate marketing.
  • Domeinnaam registreren.
  • WordPress installeren.
  • Een wordpress website maken.
  • SEO net als hierboven alleen uitgebreider.
  • Bloggen. Voor meer bezoekers.
  • Geld verdienen  met affiliate marketing.

Dit wordt allemaal met video’s uitgebreid uitgelegd.

Ja, je kan echt geld verdienen met affiliate marketing. Ik ben daar het levende bewijs van. Dankzij de cursus van internet succes gids verdien ik nu mijn geld online. En ik weet zeker dat je dit ook kan .

De cursus is bedoeld voor beginnende maar ook gevorderde affiliate marketeers kunnen hier veel van leren. Weet je dus nog niks over website maken, domeinnaam registreren. Volg gewoon de video’s

JA! ik begin vandaag nog met geld verdienen op het internet!

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *